Je aanhanger rijbewijs halen in Den Helder? Rijschool Bliksem verzorgt BE rijopleidingen in de Noordkop. Wij bieden dagcursussen aan, maar ook cursussen op eigen tempo.

Aanhanger Rijbewijs BE Den Helder

 

Direct Inplannen

Wil je direct een datum voor een dagcursus? Loop het onderstaande stappenplan door, en wij sturen je de eerstvolgende mogelijkheden toe:

1. Log in op Mijn CBR en machtig onze rijschool voor het boeken van een “praktijkexamen auto met aanhangwagen”. Vul bij rijschoolnummer in: 4256U8. Dit is onze rijschoolnummer.
2. Vul via Mijn CBR ook de gezondheidsverklaring in en betaal deze. Goedkeuring ontvang je binnen 24 uur per mail.
3. Meld je aan via deze link in onze agendasysteem.

Geef bij jouw aanmelding aan of je al ervaring hebt met een aanhanger, of je voor een dagopleding wilt gaan / meerdaagse opleiding. Indien je al een voorkeur hebt voor een pakket kan je dit ook aangeven.

Na ontvangst zullen wij je aanmelding goedkeuren en indien alle stappen zijn voltooid sturen wij jou de examen mogelijkheden van het CBR.

BE rijbewijs – Dagopleiding

Het praktijkexamen wordt als eerst ingepland en daarna de lessen. Het is mogelijk om op de dag van het examen alle lessen van je pakket te rijden, dan rij je een dagopleiding. Je begint in de ochtend en in de middag leg je het praktijkexamen af bij het CBR.

2 dagen

Je kan deze lessen ook verspreiden over 2 dagen: De dag voor het examen rijd je dan bijvoorbeeld 3 / 4 uur en op de dag van het examen rijd je vóór je examen nog eens 2/ 3 / 4 uur afhankelijk van welk pakket je hebt genomen. Uiteraard is het ook mogelijk om je pakket te verspreiden over meerdere dagen.

Pakketten voor rijles BE

Rijschool Bliksem biedt verschillende mogelijkheden voor het behalen van het aanhangerrijbewijs. Zo kun je eerst een intakeles inplannen, of gelijk een 1 of 2 daagse ( versnelde ) opleiding inplannen.Wij werken met ervaren en deskundige instructeurs die je graag alle fijne kneepjes van de aanhanger met je langsgaan. Om dit allemaal goed te kunnen oefenen hebben wij verschillende pakketten voor jullie samengesteld:

Pakketten & tarieven

Heb je vragen? Stel ze gerust en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Intake les á 90 minuten (optioneel)

Heb je geen haast en wil je het wat rustiger aan doen? Of wil je jouw lessen verspreiden over een langere periode? Dan raden wij het aan om een intake les te rijden. De les duurt 90 minuten, en in deze les maak je kennis met je instructeur en het rijden met een aanhanger. Je maakt ook samen met je instructeur een plan van aanpak en weet aan het einde van de intake jouw examendatum. Je kan ook de lessen van jouw opleiding verspreiden over meerdere dagen/ weken. Dit kun je dan bespreken met je instructeur.  Ga je liever voor een versnelde rijopleiding? Ga dan direct voor een dagcursus.

Aanhanger rijbewijs voor Bedrijven

Ook bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres om het BE rijbewijs te kunnen behalen, zowel voor werknemers als werkgevers. Mocht er sprake zijn van meerdere personen voor het aanhanger rijbewijs neem dan contact met ons op over een eventuele tegemoetkoming en vraag naar de mogelijkheden.

Jouw E achter B / aanhanger rijbewijs / BE rijbewijs halen in Den Helder, Schagen, Breezand, Anna Paulowna, Hippolytushoef of Texel, doe je bij Rijschool Bliksem!

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande knop, en wij nemen contact met je op!

Aanmelden
top