Rijschool Alkmaar

Autorijles in Alkmaar

Rijschool Den Helder

Op zoek naar een rijschool in Alkmaar? En ben je 16,5 jaar of ouder en wil je graag beginnen met het volgen van je autorijlessen? Dan ben je bij rijschool Bliksem aan het juiste adres! Rijschool Bliksem is actief in Alkmaar, en is al jarenlang het adres voor geslaagde rijopleidingen.

Door onze ruime ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe belangrijk het maken van de keuze voor de juiste rijschool is.

Bij het zoeken naar een rijschool spelen naast kwaliteit ook prijs en aantal lessen mee. Daarom doen wij er alles aan om iedere leerling tegen een betaalbare prijs een rijopleiding aan te bieden. Persoonlijke aandacht en een duidelijk lesplan staan daarbij centraal.

Daarom maken wij ook gebruik van onze leerlingen app, waarbij de rij vorderingen online te volgen is. Ook kan je via de app rijlessen reserveren en betalingen zien. Klik hier om meer te lezen over de app. Onze leerlingen vinden het heel fijn om rijlessen online te kunnen reserveren via onze app.

Een rijopleiding op maat!

Bij rijschool Bliksem in Alkmaar krijg je altijd rijles van een vaste, professionele rij instructeur. Deze instructeur zal jou vanaf je eerste rijles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen begeleiden. Wij passen onze lessen aan op jou als leerling. Iedereen heeft een ander leertempo, en daar houden wij constant rekening mee. Stap voor stap leer je de auto beheersen; we beginnen eenvoudig met gas geven, koppelen en stuurtechnieken, en gaan door tot je klaar bent voor je rijexamen.

We houden je vorderingen online in een duidelijk overzicht bij, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je nog moet leren. Zo hoef je nooit meer lessen te volgen dan nodig is!

Pakketten & Tarieven Proefles Aanvragen

 

Verkeersschool Bliksem
5.0
Gebaseerd op 152 beoordelingen
powered by Google
Kimberley YehKimberley Yeh
08:11 12 Oct 22
Ik ben mooi in 1x geslaagd met dank aan rijschool Bliksem! Je wordt super goed geholpen en begeleid, en als je iets niet weet of fout doet wordt dat dan rustig en duidelijk uitgelegd. Lessen kunnen makkelijk via een app worden ingepland en als er toch iets anders is zijn de rij instructeurs heel open en aardig dus is het makkelijk om met hun te communiceren. Zeker een aanrader!
Maarten FlipseMaarten Flipse
11:41 21 Sep 22
Ik heb bij rijschool Bliksem in één keer mijn rijbewijs gehaald, ik heb de lessen altijd als zeer nuttig en gezellig ervaren. Mijn rijinstructeur was rustig en had geen problemen met verrichtingen meerdere malen uitleggen. De rijinstructeur was altijd vrolijk en samen hebben we erg veel gelachen in de auto! Gedurende de cursus is er een duidelijke opbouw waardoor elke rijvaardigheid aan bod komt, aan de volgende rijvaardigheid wordt pas begonnen wanneer degene daarvoor afgesloten is. Ik zou rijschool bliksem aan eenieder die opzoek is naar een rijschool in Den Helder en omstreken aanraden!
Rijk GeusRijk Geus
12:58 18 Aug 22
Top rijschool! Altijd met plezier gereden bij deze toppers. Er wordt veel aandacht besteed aan hoe ver jij bent als bestuurder, waardoor je alles uit je lessen haalt. Verder zijn de lessen altijd gezellig en voel je je snel op je gemak. Aanrader!
Jochem RasJochem Ras
11:48 26 May 22
Hele fijne rijschool!! Er wordt duidelijk gezegd hoe je er voor staat en je wordt goed begeleid en voorbereid voor je examen, daarnaast ook altijd gezellig in de auto. In 1x geslaagd, bedankt rijschool Bliksem!!
Diamondzz_z ZDiamondzz_z Z
14:59 05 Apr 22
Als ik meer dan een 5 star review kon geven had ik dat gedaan!Ik ben bij Rijschool Bliksem gekomen via mijn tante en is zeker een aanrader om rijlessen bij te nemen!De instructeurs zijn heel kalm en geven duidelijke instructies. Ik heb het heel fijn en gezellig ervaren tijdens mijn rijlessen. En stuur zeker iedereen naar Bliksem toe!Nu mag ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn praktijk examen!Slagingspercentage is hoog bij Bliksem!Zoek niet meer verder en schrijf je snel in voor rijlessen bij Rijschool Bliksem!Dank je wel Shoja & Bliksem!!!
js_loader
top