Taxi-Opleiding Den Helder

taxipas halen den helder

Op zoek naar een taxi opleiding in Den Helder om je taxi pas te halen? Als je graag als taxichauffeur wilt werken, is het essentieel om de volledige chauffeurskaart taxi te behalen. Rijschool Bliksem is er om je te begeleiden bij het behalen van je taxi pas in Den Helder. We bieden een uitgebreide opleiding aan waarin je zowel de theorie als de praktijk leert voor het taxi examen.

Theorie:

Voor het theoretische gedeelte van de opleiding bieden wij hoogwaardige theorieboeken aan, zoals Taxi Verkeer, Taxi Vervoer en Examentraining met 500 vragen. Deze boeken bereiden je grondig voor op het theorie-examen taxi vakbekwaamheid bij het CBR, zodat je de benodigde kennis hebt om je taxi pas te kunnen halen in Den Helder. Je kunt de boeken los aanschaffen of combineren met onze voordelige pakketten. Het reserveren van het theorie-examen dien je zelf online te regelen via Mijn CBR.

Praktijk:

Het praktijkexamen duurt 85 minuten en bestaat uit drie rij-opdrachten. Tijdens de lessen oefenen we specifiek op deze examenonderdelen, zodat je goed voorbereid bent om je taxi pas te halen in Den Helder. Naast het rijden van een CBR-locatie naar een bekend object zonder hulpmiddelen, oefenen we ook het rijden van het object naar een opgegeven adres met behulp van navigatieapparatuur. Daarnaast besteden we aandacht aan vaardigheden zoals verantwoorde en veilige verkeersdeelname, professioneel rijgedrag, storingen oplossen, routeplanning, klantsoorten en -gedrag, en de afhandeling van ongevallen.

Moet ik eerst mijn theorie halen voordat ik praktijkexamen doe?

Ja, sinds 1 september 2023 is het verplicht om op de dag van jouw praktijkexamen reeds geslaagd te zijn voor je theorie examen. Het praktijkexamen kan wel vooruit worden ingepland, maar op de dag van het praktijkexamen moet je er wel voor zorgen dat je al geslaagd bent voor je theorie. Een voordeel van deze verplichting is dat meer mensen op gaan voor hun praktijkexamen met meer theoretische kennis.Wij vinden dit ook belangrijk. Het is namelijk belangrijk om de theorie toe te kunnen passen in de praktijk en met vertrouwen je taxi pas te halen in Den Helder.

Bekijk hieronder onze tarieven en meld je direct aan voor de taxi opleiding in Den Helder om je taxi pas te halen:

Pakketten & Tarieven Direct Aanmelden

 

top